Ett hjärta av is.


Kommentarer
Postat av: karolina

Men herregud, vilken superwoman du är!!!

2010-02-19 @ 20:27:41
Postat av: Anna

Äch då! ;)

2010-02-19 @ 21:36:52
URL: http://guldsmeden.blogg.se/
Postat av: B-M

Is är ju så himla fascinerande. Förstår att det är häftigt att jobba i - och få till det så bra.

2010-02-20 @ 10:10:08
Postat av: Anna

Ja, det var så kul. Men synd att jag inte hann hålla på mer, det känns som att nästa grej skulle ha blivit 100 gånger bättre när man lärt känna materialet. Nu har jag fryst hinkar med is här hemma. :)

2010-02-20 @ 13:18:02
URL: http://guldsmeden.blogg.se/
Postat av: Inger

Vilket hjärta, så häftigt och vackert. Jag förstår att is är ett härligt material att jobba i. Vad du kan göra Annna. Lycka till med hink-isen! Kram

2010-02-20 @ 17:14:11
Postat av: karolina

du är så coooool!

2010-02-20 @ 19:34:09
Postat av: Anna

Mamma: Tack, du är så gullig!



K-lina: Ice ice baby! ;)

2010-02-20 @ 21:01:50
URL: http://guldsmeden.blogg.se/
Postat av: .Annika Bengtsson

Vad duktig du är, du lyckas ju med allt du tar dig för med ... jag är mycket imponerad . Stor kram till dig.

2010-02-22 @ 19:31:41
Postat av: Karin

Looking goood! Hoppas på bilder på hink-skulpturerna! Gillar låttipset också =)

Bonus-cool-bild:



http://i76.photobucket.com/albums/j6/VernonX9000/MrCoolIce.jpg



I gymnasiet gjorde jag och några i klassen en gubbe som satt i en fåtölj och drack öl och kollade på tv av snö och is(och hur bra blev den meningen?). Var riktigt stolt. Tyvärr var det innan digitalkamerans tid.

2010-02-22 @ 20:49:19
Postat av: Anna

Wow, vilken heting. Hinkskulpturerna går lite sådär, eftersom jag är ganska lat och har ganska små hinkar (bygger lixom på höjden). Nu är det som en stapel av hinkformade isklumpar.. inte så snyggt.



Coolt (hehe) med eran öldrickande gubbe, vilka kreativa gymnasieelever ni måste ha varit.

2010-02-23 @ 22:00:17
URL: http://guldsmeden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0