Vulgus

”vulgär (latin vulgaris ’alldaglig’, av vulgus ’gemene man’) innebar ursprungligen att något var alldagligt eller vanligt före- kommande men har med tiden kommit att skifta betydelse till rå, oförfinad eller osmaklig. Utvecklingen kommer sig av att or- det i betydelsen folklig har använts i nedsättande bemärkelse”


Kommentarer
Postat av: Karin

Åh, intressant! Det ser väldigt välgjort och genomtänkt ut. Du måste ju komma till intevju på detta! Ditt självporträtt såg också skitfint ut. Duktiga du!

2010-02-06 @ 13:42:10
URL: http://torparliv.bloggagratis.se
Postat av: Anna

Hjälp! Stalkar du mig eller? ;))) Kanske lägger in en bild senare på mitt roligaste projekt (lungorna!), men de ska nog åka med till K-fack också, så de får vila så länge (ja, du veet hur det går till?!). Skulle vara kul med intervju tycker jag, dels för att jag får käka knäckemacka med dig i gtb då. :)

2010-02-06 @ 13:47:23
URL: http://guldsmeden.blogg.se/
Postat av: Karin

Klart jag gör!! =D Jag vet alltid vad du gör och när.

Nä men jag såg självporträttet på fejan och då klickade jag in på bloggen.

hehe, så du söker Konstfack också. Vad är det för uppgifter? Vet jag om dem? Lungor?(så mycket för den stalkervarningen..)

2010-02-06 @ 18:50:07
URL: http://torparliv.bloggagratis.se
Postat av: Anna

Jag visste det!

Jo, jag tänkte det, om jag orkar ända till slutet. Uppgiften är Kropp kontra smycke och med samma referenser som när du sökte (fyll en skissbok och skicka 3 objekt). Lungor = de som är på lilla filmen på bloggen stetoskop-lungorna, de kan ju vara användbara. ;)

2010-02-06 @ 19:32:32
URL: http://guldsmeden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0