Ett hjärta av is.


Ice Ice baby

Denna vecka har jag varit med skolan på en sjö i Sikfors och skulpterat i stora isblock. Det var jättekul och jag vill inte sluta, det känns som att timmarna gick allt för fort.. Det är Isstjärnan som är arrangörer.

Alla Hjärtan.


Tina, den är så fin!

Kjolen alltså.

Självporträtt

Jahapp.. Självporträtt var också en utav uppgifterna till HDK. Här är ett utav dem, i collageteknik.

Robot

Vår fina robot som vaktar i vardagsrummet, fyndad av Wilhelm för 10 kr på loppis. Om man vill så kan man ta den på en liten promenad då den kan gå (och rotera)!

Dialog

 

 

I ett samtal har ofta deltagarna någon slags överenskommelse om vad målet för, eller orsaken till samtalet är. Med den här flerpunkts-broschen vill jag visa hur information överförs från en punkt till en annan genom kommunikation.


20 ringar på en dag

Nu får ni se lite bilder från arbetsproverna som jag har jobbat med den senaste månaden. Allt är äntligen färdigt och arbetsproverna är inskickade. Nu är det bara att jobba på nästa projekt!

Vulgus

”vulgär (latin vulgaris ’alldaglig’, av vulgus ’gemene man’) innebar ursprungligen att något var alldagligt eller vanligt före- kommande men har med tiden kommit att skifta betydelse till rå, oförfinad eller osmaklig. Utvecklingen kommer sig av att or- det i betydelsen folklig har använts i nedsättande bemärkelse”


Rut målar

Rut har också bidragit med fina målningar.

RSS 2.0