..ja, här försöker man vara seriös.

Så här kan det se ut när man försöker bara få en endaste liten seriös bild.

Regnbågar!

De här är jag lite svag för.

Nu kom jag i mål!

Nu är mina ansökningar till HDK äntligen klara. Så här såg det ut i går kväll...
Tadaaa!

Semester
Ursäkta det glesa bloggandet, jag kommer igen snart!

Vad händer? Jo, fullt upp med arbetsprover (inlämningsdatum 1 februari) och mitt i allt så ska jag med några ur min klass på studiebesök i Stockholm, där ska vi besöka Konstfack, Beckmans och olika Gallerier (bl.a Platina där utställningen  "Aud Charlotte Ho Sook Sinding - till minne, En retrospektiv utställning " pågår, mer om den och Charlottes smycken senare).


Wilhelms målningar

Jag jobbar för fullt med arbetsprover som ska vara inlämnade den 1 februari, bilder av dem kommer när det är över. Så länge får ni njuta av bilder Wilhelm har målat. Föreställande en människa i rymden, och en galax.

Så här glamourös är min vardag!


Fiskargubben

"Hötorgskonst brukar man kalla en typ av kommersiella målningar som producerats i stor upplaga. Hötorgskonst är handmålad, i de flesta fall iolja eller akryl, men ofta med hjälp av mallar, etcetera. Inte sällan kan man se tavlor med samma bakgrund men olika huvudmotiv som räv,rådjur, flygande gäss, och annat. Däremot kan både material och teknik vara mycket bra. Termen kommer av att denna typ av målningar tidigare brukade säljas på Hötorget i Stockholm.

Kända exempel på hötorgskonst är tavlor med motiv som zigenerskor, gråtande barn, fiskargubbar samt den så kallade "Älg i solnedgång""

 

Källa: Wikipedia


Mitt luddigaste sällskap.


Klackring

Ytterformen som löds på en bottenplatta.
Här är överdelen pålödd, och den är vitkokad(ytan).

Lite fix och så...Tadaaaa!!

RSS 2.0